BOOK DIT 12UGER'S FORLØB

HOLD FOR MÆND - OG HOLD FOR KVINDER

Der sker noget, når vi gør det sammen - og der sker noget ekstra, når vi er i et trygt univers, hvor vi kan få lov at være mænd sammen med mænd, og kvinder sammen med kvinder.

 

Derfor er der hold - kun for mænd, og hold kun for kvinder. Konceptet er det sammen for begge - og træningsdelen er altid tilpasset, så den enkelt kan være med - uanset køn!

Find og book det hold, der passer for dig.

 • 12UGER KVINDER · GRUNDFORLØB
  DATO FØLGER
  Sted: Mosevej 20B, 8240 Risskov
  DATO: Dato ikke fastsat. AARHUS Tilmeld dig nu - så er din plads sikret for næste 12ugers KVINDE-hold i Aarhus. Din helt egen personlige sundhedsrejse. Alle kan være med. Vi mødes én gang om ugen fra kl. 18-20.30 i 12 uger.
  Del
 • 12UGER MÆND · UDVIDET
  ons. 19. jan.
  Business United
  STARTDATO: 19. januar 2022. AARHUS Sundhedsforløb for dig, der har været på grundforløbet. Vi fortsætter rejsen med sundhed, træning og vores fantastiske fællesskab. Gense dine "buddies" fra dit eget hold - og mød nye fra de andre hold. Vi mødes onsdage fra kl. 18-20 i 12 uger.
  Del
 • 12UGER MÆND · GRUNDFORLØB
  tir. 18. jan.
  Business United
  STARTDATO: 18. januar 2021. AARHUS. Sundhedsforløb for mænd +40 eller hvis du føler dig sådan. Din helt egen personlige sundhedsrejse. Vi mødes tirsdage fra kl. 18-20.30 i 12 uger. Alle kan være med - uanset din form og alder.
  Del