BOOK DIT 12UGER'S FORLØB

CORONA SITUATIONEN

Lige nu kan vi ikke mødes og holdene er pause. Men lige så snart Mette lukker Danmark op igen og vi kan få lov at mådes - så kan du glæde dig til at starte dit 12ugers forløb.

TILMELD DIG ALLEREDE NU - og få sikret dig en plads på det næste hold. Dato'en for holdstart melder jeg ud, når det er muligt.

HOLD FOR MÆND - OG HOLD FOR KVINDER

Der sker noget, når vi gør det sammen - og der sker noget ekstra, når vi er i et trygt univers, hvor vi kan få lov at være mænd sammen med mænd, og kvinder sammen med kvinder.

 

Derfor er der hold - kun for mænd, og hold kun for kvinder. Konceptet er det sammen for begge - og træningsdelen er altid tilpasset, så den enkelt kan være med - uanset køn!

Find og book det hold, der passer for dig.

 • Time is TBD
  Business United, Mosevej 20B, 8240 Risskov, Denmark
  Dato for næste hold i 2021 følger lige så snart der lukkes op for at mødes igen. Tilmeld dig nu - så er din plads sikret for næste 12ugers MANDE-hold i Aarhus. Din helt egen personlige sundhedsrejse. Vi mødes én gang om ugen fra kl. 18-20.30 i 12 uger.
  Share
 • Time is TBD
  Sted: Mosevej 20B, 8240 Risskov
  Dato for næste hold i 2021 følger lige så snart der lukkes op for at mødes igen. Tilmeld dig nu - så er din plads sikret for næste 12ugers KVINDE-hold i Aarhus. Din helt egen personlige sundhedsrejse. Vi mødes én gang om ugen fra kl. 18-20.30 i 12 uger.
  Share

© 2020 by 12uger.dk · Søren Kjær